sexta-feira, 14 de janeiro de 2011

ALESSA at Who's Next on the 22nd January - Save the Date!

Video Fashion Rio - Inverno 2011 Doce Lar / AW11

http://vimeo.com/18762511

Inverno 2011 - Doce Lar (AW11 - Sweet Home)




























Doce Lar
Inverno 2011

Na coleção Alessa Inverno 2011 “Doce Lar”, a estilista buscou inspiração nas doçuras que aquecem a estação mais aconchegante do ano. Elaborando receitas para comer com os olhos e açucarar o seu lar, o Rio de Janeiro, Alessa abre a temporada do Fashion Rio com uma pitada “cariocaholic”.

FORMINHAS O bombom da estação são as modelagens confortáveis, do dia a dia, com babados deliciosos e cintura marcada, valorizando os materiais da coleção, suas texturas e volumes.

INGREDIENTES O crème-de-la-crème vem nos tecidos de cetim, crepe de seda, tule, malha, renda, paetê, pelúcia, tweed e jacquard. As cores são saborosas: pistache, chocolate, cereja, creme e caramelo.

RECEITAS A estamparia foi criada como guloseimas: “Sweet”, “Docinho”, “Cupido”, “Confete”, “Cupcake”, “Jujuba” e “Brigadeiro”.

RECHEIOS As T-Shirts são o cupcake da coleção: confeitados com “Humm...”, “Sweet”, “Yes”, “Sim”.

CONFEITO Os bordados decoram a estamparia com porções de paetês, canutilhos, miçangas e vidrilhos granulados.

COBERTURAS Os confeites são os maxi colares, brincos e braceletes com estampas da coleção. Irresistíveis óculos de gatinha e saborosos acessórios de cabeça caramelizam o look.

BEM-CASADO “Ankle boots” de pelúcia servem de bandeja o inverno “humm...” chegando deliciosamente.

Sirva-se!!!
Fashion Rio, 11 de Janeiro de 2011, às 18h


Sweet Home
Winter 2011

In the Alessa 2011 "Sweet Home” Winter Collection, the designer finds her inspiration in the sweet delicacies that warm up the coziest season of the year. Filling her home, Rio de Janeiro, with a mouthwatering recipe, Alessa opens this edition of Fashion Rio with a hint of “cariocaholic”.

DELICIOUS The bonbon of this season is the comfortable style for day-to-day wear, with delicious details and a well defined waist that highlights the fabrics, textures and volumes.

INGREDIENTS The crème-de-la-crème includes delectable fabrics like satin, satin crepe, tulle, cotton, embroideries, sequins, plush, tweed and jacquard. Colors are flavours: pistachio, chocolate, cherry, cream and caramel.

RECIPES The recipe for prints are creative luscious delicacies: try “Sweet”, “Candy”, “Cupid”, “Confetti”, “Cupcake”, “Jujuba” or “Brigadeiro”.

FILLINGS T-Shirts are the cupcake of the collection, decorated with sweet nothings like “Humm….”, “Sweet”, “Yes”, and “Sim”.

CONFECTIONS Embroideries decorate the prints with generous sprinklings of sequins, tube beads and glass beads.

TOPPINGS This season’s toppings include maxi-necklaces, earrings and bracelets decorated with the collection’s print. Irresistible eyewear and delicious headwear add the right amount of flavor to the look.

ICING ON THE CAKE Plush ankle boots serve up a delectable winter collection.

Grab a mouthful!!!
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Fashion Rio, January 11th, 2011, at 6 p.m.

Video Fashion Rio - Inverno 2011 Doce Lar / AW11

http://vimeo.com/18762511